1980 Mezunlarımız Okula Girişlerinin 40 Yılını Hepbirlikte Kutladılar

Galeri Genel Merkez Güncel Resimler

1980 Mezunlarımızın Demiryolu Meslek Lisesine girişlerinin 40 yıllarını kutladıkları “ Elele 40. Yıl kutlama programı; 22 Mayıs 2017 tarihinde Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleşti.

Programın başlangıcında bir konuşma yapan Genel Başkan Alpaslan Taylan 1980 mezunlarını ve katılımcılara hoşgeldiniz diyerek sözlerine başladı.

“Bir davetle uzaklardan buralara gelmek, hasret gidermek, kardeşleri, arkadaşları ve ağabeyleri görmek için zahmetlere katlanmak ne kadar güzel. Böyle bir camianın bir ferdi olmak, onlarla bir ve beraber olmak ne kadar gurur verici. Kardeşlik ve arkadaşlık duygularıyla bağlandığım bu camianın her ferdine binlerce kez teşekkür diyorum. Bu gururu bana yaşattıkları ve bu güzel camianın bir ferdi olduğum için.

Bu coşkuyu ve sevinci paylaşmamıza vesile olan şeyin DEMOK ruhu olduğunu burada bir kez daha tekrarlıyorum. Bu ruhu kaybetmemeye özen göstermeliyiz.

Derneğimize, okulumuza ve rozetimize sahip çıkmalıyız. Değerli arkadaşlarım, birlik ve beraberliğimizi korudukça aile olmaya devam edebiliriz, bu birlik ve beraberliğin yerini hiçbir şey tutamaz.

1942 yılında öğrenim hayatına başlayan eğitim yuvamızdan binlerce DEMOKLU mezun oldu. Hepsi demiryolları için ülkemiz için canla başla çalışarak birçok mucizeye imza attı. Bugün demiryollarımızın gelişmişliğinde hepimizin katkıları var.

2014 yılından itibaren okula başlamamızın 40 Yılını kutluyoruz. Bu etkinlikteki amacımız her etkinliğimizde olduğu gibi biraraya gelerek hasret gidermek zaten aramızda olan kardeşlik duygularının artmasını sağlamak. Bugünde burada 1980 mezunlarımız hazırlar ve el ele 40 yıllarını kutluyorlar. Birden söyleyince çok kolay olsa da 40 yıl bir ömür nerdeyse. Bir ömür birbirlerinden kopmayan ve Türkiye’ nin her yerinden bugün burada bizimle ve kardeşleriyle bir arada olmak için gelen 1980 mezunlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum.

İnşallah 50-60-70 ve Allah ömür verirse daha fazlasında hep birlikte oluruz.

Ben sözü daha fazla uzatmak istemiyorum. Malum daha gecemiz devam edecek, bu gece 1980 mezunlarımızın gönüllerince eğlence diliyorum. Sağlıkla mutlulukla, başarıyla dolu nice 40 yılllar diliyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Genel Başkan Alpaslan Taylan tarafından plaket takdimine başlandı. Derneğimiz tarafından bu güne özel hazırlanan plaketlerin 1980 Mezunlarına verilmesinin ardından “El Ele 40.yıl” pastası kesildi.

Hepbirlikte gerçekleştirilen eğlencenin ardından program gecenin ilerleyen saatlerinde gece çorbasının dağıtımıyla bitti.

Geceye uzak yakın gelerek sahip çıkan tüm 1980 mezunlarına ve 1980 mezunlarının toplanmasında büyük emeği olan Osman Gör’ e teşekkür ediyoruz.

no images were found

Bir yanıt yazın